ossies.reismee.nl

Onze laatste dag in Nieuw-Zeeland

Vandaag ontbijt op bed! Heeft Hans zich dan eindelijk een keer uitgesloofd? Welnee het is vakantie dus Hans heeft stiekem de roomservice besteld 's nachts. Om 9.10 uur werd er keurig op de deur geklopt en het hele gezin kon genieten van warme muffins, vers fruit, yoghurt, omelet, croissant en verse koffie. Kijk dat is nog eens lekker wakker worden!

Om 11.00 uur iedereen de deur uit en op naar de eerste show en het onvermijdelijke trampoline springen. De man van de trampolines kent Rebecca al bij naam en weet dat ze 22 kilo weegt. (Rebecca komt iedere dag met een 10 dollar biljet aanlopen en zegt meteen: twenty two kilo.)

Wij zijn vandaag met de gondel omhoog gegaan nadat wij eerst een busrit van een half uur moesten ondergaan. De gondel is in 1992 aangelegd en geleverd door de welbekende Oostenrijkse firma Doppelmayr ( ja van de skiliften! ). Het uitzicht boven is geweldig maar wij vragen onszelf nog steeds af waarom er zo'n dure lift neergezet is terwijl er ook een weg omhoog gaat. Voor de Kiwi's die zo zuinig op de natuur zijn en echt al hun afval scheiden is dit geen logische keuze.

Na weer een rondje straat theater was het tijd om te gaan eten. Wij hadden de meisjes pannenkoeken beloofd. Hans bakte er echter niets van dus Alexandra heeft het karweitje afgemaakt.

En jammer genoeg komt er aan alles een einde. Het is vandaag onze laatste hele dag in Nieuw-Zeeland. Morgen om 11:50 uur vertrekt onze vlucht naar Singapore om daarna meteen door te vliegen naar Maleisië. In Maleisië mogen wij nog een weekje uitrusten van onze vermoeiende reis. Voor ons is het heel erg onwerkelijk dat wij volgende week zaterdagochtend weer op Schiphol staan. Wij zijn zo aan het genieten van onze vakantie dat wij dit gevoel zo lang mogelijk bij ons willen houden.

Nina

volgende week zaterdag al! jemig, dan allebei nog een weekje thuis? GENIETEN!!!

Elvira

Jammer voor jullie dat de vakantie er al weer bijna op zit, maar ik ben weer blij als jullie thuis zijn!
Kom dan snel een keertje de verhalen horen (ook van de kleine meisjes)

Heel veel liefs.