Aankomst Auckland
Haere Mai! Welkom in Auckland, Nieuw-Zeeland! Brrrrrrrr, het is hier koud! Er staat een behoorlijke wind. Dat laatste was goed te merken met de landing. Zelden zo'n turbulente landing meegemaakt. De piloot gelukkig wel dus met veel geklapper en gebonk stonden wij op de landingsbaan. Na een vlucht van bijna 10 uur staan wij om 12:15 uur lokale tijd aan de andere kant van de wereld. Verder dan dit kan niet. Het tijdsverschil met Nederland is precies 12 uur. Dit is heel apart om je te realiseren.
Wij zijn volledig brak. De vlucht met Dianthe ging gelukkig goed. Ze klaagde wel veel over auw oortje maar ze heeft veel geslapen tijdens de vlucht. Het vliegtuig was alleen tot op de nok gevuld en helaas hadden wij op deze vlucht geen extra stoel. Hans en Alexandra hebben deze nacht niet geslapen en hebben maar een paar films gekeken. Rebecca wilde eerst ook niet slapen (ze was weer bezig met films kijken) en op een gegeven moment leek het echt of ze dronken was. De kraamde van alles en nog wat uit. Aan haar appelsap kon het niet liggen.......toen hebben wij haar beeldscherm maar uitgezet en haar gezegd dat ze moest gaan slapen.
Wij zijn met hangen en wurgen de dag doorgekomen. Verder dan de supermarkt en de Food Alley zijn wij in Auckland nog niet gekomen, dat komt morgen wel. Wij zijn het erover eens dat je beter ineens 12 uur tijdsverschil aan je broek kunt krijgen dan eerst 7 uur en de volgende dag 5 uur. Enfin, als een blok in slaap gevallen.
Wow het avontuur kan beginnen!!
X van Donna voor Rebecca en groetjes, Nathalie
Wat een verhaal! Heel veel beterschap voor Dianthe ik hoop dat ze snel opknapt.
Dikke kus van ons
Beterschap voor Dianthe, en jullie allemaal beterschap met het aanpassen aan de lokale tijd...
Leuk die verhalen, lees ze meteen zodra ik zie dat ze er op staan! Als je thuis komt hoef je niets meer te vertellen.. hahah
Wat een reis, maar jullie zijn er :-)! Heel veel beterschap voor jullie kleine meisje! Geniet in het prachtige Nieuw-Zeeland!
xxx van Lara
xxx van Lara
Na maanden voorbereiding en een megareis dan eindelijk in Nieuw Zeeland! Wat vervelend dat Dianthe ziek is. Je kan alles nog zo goed voorbereiden, maar dit soort dingen gebeuren dan toch.
Geniet van alles!
Deze niet zo erge avonturierster :-) is als ik hier naar de regen buiten kijk, inmiddels toch wel erg jaloers als ik naar jullie zonnige foto's kijk.....
Geniet van alles!
Hoeveel graden is brrrrr??? Als je weet hoe het hier is..... Hopelijk is Dianthe snel weer beter! We wachten op het volgende verhaal.
Groetjes vanuit Leusden
G'day.
Volgens mij zeggen ze dat ook in Nieuw-Zeeland. Mooi dat dat jullie veilig en bijna allemaal wel zijn aangekomen. We hopen uiteraard dat Dianthe zich snel beter voelt, maar dat zal wel. Geweldig veel plezier en avonturen.
Veel liefs vauit de andere kant van de wereld!
Nou, de start van deze wereldreis heeft jullie wel een paar ervaringen rijker gemaakt. Hoop dat het met Dianthe weer beter gaat en jullie nachtrust? dat haal je wel in! doe het gewoon op de aziatische wijze: wat vandaag niet lukt komt morgen wel! maar houdt vast aan het motto: jullie zijn er om te genieten.
Dag Lieve Rebecca!
Wat leuk zeg....ik heb je net op de computer gezien...ik wil ook wel in zo een mooi zwembad zwemmen! Veel plezier daar!
Ik kijk regelmatig even met mijn mama op jullie site....
Groetjes van Niek (je klasgenootje) en zijn papa, mama en zusje
Ha die ossies!
Poeh, poeh....de reis dus redelijk en een ziek kind. Shop till you drop...dat was balen dat je niet veel kon nemen, haha.
Ben idd ook benieuwd naar de temperatuur daar...hier heb ik in tijden niet zoveel regen gezien. DUS WEES VOORAL BLIJ dat jullie niet hier zijn :))
Knuffels en héééél veel plezier,
Sigi
LANG ZAL ZE LEVEN, Lalalalalallaaaaaa, er is er één jarig, hoera, hoera!!!
Hé oudje, van harte, maak er een zonnige en relaxte verjaardag van, misschien kan Hans nog voor een spannende verrassing zorgen :))
Dikke knuffels,
Ronald & Sigrid