De man met de hamer
En weer een slopende nacht. Wederom was Dianthe om 2:30 uur aan het schreeuwen en stapten de meiden om 3 uur 4 bij pappa en mamma in bed. Dianthe was echter niet meer van plan te gaan slapen en lag afwisselend te jammeren en te aan de haren van mamma te trekken. Heel fijn, not.
Alexandra mocht vanochtend uitslapen omdat het haar verjaardag is. Om 9 uur stond het ontbijt klaar en zaten wij met z'n vieren aan het ontbijt met slingers en ballonnen, erg leuk! Om 9:05 uur had Alexandra haar brood op en was de koek ook op: ze is weer haar bed ingedoken om er vervolgens om 12 uur weer uit te komen met het gevoel alsof ze door 2 treinen was overreden. De man met de hamer heeft toegeslagen..........een paar slechte nachten gaat nog wel maar dit is te veel.
Uiteindelijk zijn wij wel naar buiten gegaan en hebben de Sky Tower bezocht en nog een kleine stadswandeling gedaan.
Op het moment van schrijven is het half 6 's middags en ligt Dianthe in bed te slapen, Rebecca op de bank en Hans op de grond (???) Iedereen is doodmoe. Vanavond gaat iedereen maar eens heel vroeg naar bed en wij hopen op een goede nacht slapen.
Overigens is Dianthe vandaag voor het eerst weer beter in haar hummetje. Het is vandaag af en toe ook Ja in plaats van steeds Nee. Gisteren liep ze nog te tollen op haar benen (waarschijnlijk door de medicijnen) en viel ze steeds om, vandaag loopt ze af en toe weer een stukje en is haar stem niet meer hees. De antibiotica kuur slaat aan. De koorts is gelukkig weg en ze klaagt niet meer over haar oor. Gelukkig maar voor ons want de afgelopen dagen hebben wij haar meerdere malen op het vliegtuig naar Nederland gewenst, zo vreselijk vervelend was ze.....:)
Morgenochtend gaat Hans de huurauto ophalen bij Budget en rijden wij ongeveer 3,5 uur naar het vissersdorpje Pahia, ten noorden van Auckland. Wij hebben daar een appartement voor 5 nachten. Hier in Auckland zitten er met 60 m2 zeer ruim bij, eens kijken of we weer wat moois hebben uitgezocht. Het is op 20.000 km afstand van Nederland, dus het blijft gokken.
Van harte gefeliciteerd met je vejaardag. Misschien komen we nog even langs, weten alleen nog niet of we het redden. Dikke kus van rojuliso
Hé Alexandra,
Gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er wat bijzonders van!
Gefeliciteerd!
enne hoop dat jullie snel kunnen bijslapen!
Liefs van uit hier!
N
Hallo daar!
Hieperdepiep hoera. Alexandra gefeliciteerd met je verjaardag!
Veel plezier met jullie reis. We volgen het ook.
Groetjes en liefs