Groen!
Even heel poëtisch..........groen is het gras, groen is de natuur hier. En groen is....Alexandra. Groen van de misselijkheid. En nee, collega's van Alexandra.....wij zijn niet zwanger, dus laat die weddenschap maar lekker varen. Vandaag dus op de catamaran op zoek naar dolfijnen. Zodra de boot de haven uitvoer en er gas werd gegeven begon het al een beetje te schommelen in Alexandra's maag. Het heet hier de Bay of Islands. Tussen de eilandjes in is de schommeling in het water nog te hebben. Maar ga je richting open zee en er zijn golven van 1,5 meter hoog dan is het achtbaangevoel niet bevorderlijk voor je maaginhoud. Overigens werd er gezegd dat dit kleine golven waren, ze kunnen ook wel eens 3 meter hoog zijn. Maar eerlijk is eerlijk, het is nog net goed gegaan. Alexandra heeft de vier !!! uur durende boottocht grotendeels met een kostzakje op het achterdek van de catamaran in de open lucht doorgebracht. Op een gegeven moment vond Hans het ook niet erg leuk meer en zat de hele familie op het achterdek naar de horizon te staren.
De dolfijnen.........die speelden vandaag grotendeels verstoppertje. Dus van zwemmen met de dolfijnen is helaas niets terecht gekomen. Gelukkig werden wij in de laatste 15 minuten nog wel getrakteerd op een paar springende dolfijnen voor de boot. Wij hebben een voucher gekregen om deze tocht nog eens over te doen, gratis. De voucher vervalt niet maar of wij ooit nog een keer 4 uur lang zeeziek willen zitten zijn moeten wij nog maar eens gaan bedenken.
Eenmaal aan wal voelde het allemaal veel comfortabeler en keken wij toch terug op een leuke dag. De dag hebben wij, hoe kan het anders, afgesloten met fish and chips.
Ik zie het helemaal voor me, zijn hier ook foto's van?
Dit verhaal doet me denken aan onze boottocht in Griekenland waarbij Mariska en jij alleen maar de visjes aan het voeren waren haha.
Blijven jullie maar lekker aan de vaste wal rijden in jullie stoere auto!
Liefs,
Theo en Riet.
(mama typt en Britt zegt wat er geschreven moet worden!!!)
Lieve Rebecca,
Veel plezier op je vakantie, wanneer kom je weer terug want ik vind je zooooo lief.Wat goed dat je al Engels praat, en je zusje goodbye.Nog heel veel plezier.Ik ga vrijdag op school voor Sinterklaas dansen.
knuffeltje Britt
oh ja en voor je mama high five, low five, baby five..
Ooh Alexandra, ik weet precies hoe jij je gevoeld hebt ;-)
Wat is de vaste wal dan weer heerlijk he?
En wat ziet het er allemaal mooi en leuk uit, ben jaloers!
Liefs Judith
Ik kan inderdaad niet wachten op de foto's van deze dag ;) Ben benieuwd naar het volgende avontuur. Hoop dat de meiden inmiddels de nachten doorslapen. Denk dat Hans zijn baardje moet laten staan, scheelt in ieder geval een hoop tijd over het hele jaar genomen....
wat een leuke verhalen, wel jaloers hoor, nu het hier veel regent en kouder wordt.
Pien zegt: dat ze Rebecca heel lief vind en dat ze haar mist.
Hebben jullie een mooi huis? En mooie bloemen in de tuin?
Dat mist Pien hier zo erg, dus stuur er maar een paar op, haha! Geniet van de mooie tijd.
groetjes van de fam. Peters. Dikke kus aan Rebecca van Pien
ha ossies,
super om jullie reis via de website te volgen, jullie beleven spannende avonturen zeg van groene dolfijnen tot 'weggevlogen uilen' en BBQ's. en wij maar hard werken hier en in de pauze door een donker, koud en zompig bos lopen...
have fun!
Hé, maar even serieus.
Ik geloof er geen barst van dat jullie in Nieuw-Zeeland zitten. Het klinkt allemaal te fantastisch en het ziet er allemaal veel te leuk uit. Volgens mij zitten jullie gewoon in een hutje op de hei met een laptop en een 'Photoshop'-handboek.