Queenstown
Na aankomst in Queenstown hebben wij het welgeteld 1,5 uur droog gehouden. Daarna is het weer gaan regenen. Overal waar wij de laatste tijd aankomen is het droog maar blijkbaar slepen wij het regenfront achter onze camper aan. Een collega (Sabiene) van Hans zegt niet voor niets dat ze niet tegelijkertijd met Hans op vakantie wil gaan omdat ze dan alleen maar regen heeft. Inmiddels worden wij er dan ook behoorlijk moedeloos van, de zwemspullen zijn al drie weken niet uit de kast geweest. De locals klagen inmiddels ook over de wisselvallige zomer 'Nee hoor...........dat hebben we anders nooit!!!!!' Alexandra is inmiddels zo chagrijnig dat er geen land met haar te bezeilen is, ze heeft het koud en het is te nat.
Queenstown is een erg leuk stadje, veel bedrijvigheid. Het is een echte wintersportplaats, vergelijkbaar met Whistler in Canada.Ze lopen hier nog net niet op skischoenen rond maar het scheelt niet veel. Je kunt hier in de zomer fantastisch: Hiken, Basejumpen, Skydiven en watersporten op het meer. Nu is dat voor ons wat te spannend dus kozen wij ervoor om de volgende dag met de gondel omhoog te gaan om vervolgens een scenic afdaling te doen op een soort bobslee.