Inpakken
Aan het werk! Eeuuhhh Alexandra aan het werk is het eigenlijk. Vandaag de GROTE inpak en wasdag. Hans neemt de kinderen weer mee naar de spa en Alexandra zorgt dat alles weer schoon in de koffers gaat. A hell of a job zouden de Kiwi's zeggen. In de spa is het weer één groot feest met de dames. Het is zelfs schitterend weer dus iedereen zit onder de zonnebrandcrème. Terwijl Alexandra zich in het zweet werkt speelt Hans in bad vadertje en moedertje met Rebecca en Dianthe. Ook de dolfijnact komt weer uit de kast. Dianthe mocht zonder luier van Hans mee naar het restaurant. Ze hield het keurig droog en deed vervolgens net als Rebecca alles wat ze moest doen op de WC. Er begin nu echt schot in te komen, met een beetje mazzel wordt ze nu snel zindelijk. Als we in Malysië zijn hebben we alle tijd (en faciliteit) voor pottie-training!
's Middags nog een keertje skelteren en een filmpje kijken en de dames hebben het er weer op zitten. Onze was is schoon en de tassen zijn prachtig ingepakt.
De overtollige bagage zoals zout, peper, repellent, vliegenmepper, een fruitschaal (van Kea gekregen voor kerst, mooi 100% kiwi maar te zwaar voor in het vliegtuig helaas) en de overheerlijke dennengeurblokjes voor het chemisch toilet hebben wij achtergelaten in de keuken met een briefje erbij. En daarna is het natuurlijk leuk om te zien hoe snel de spullen van eigenaar gewisseld zijn. Heel snel dus. Hetzelfde gold voor onze boeken van Dan Brown en Stieg Larsson. (NB: Alexandra zweert nog steeds bij haar e-reader). Nog even naar de opa's en oma's gebeld, nog even pesten (Alexandra heeft wederom verloren, gelukkig maar voor haar dat ze gelukkig is in de liefde) en dan genieten van onze laatste nacht in de camper.