ossies.reismee.nl

Bondi Beach

Vandaag met de bus naar Het Strand van Sydney: Bondi Beach. En wat is er nu leuker dan met een body board de golven bedwingen. Rebecca was helemaal in haar element. Op het moment van omslaan van de golven werd ze door Hans of Alexandra geduwd en rolde ze zo over de golf op haar board 20 meter verderop het strand op. Een uitspraak van Rebecca: 'Kom maar op rakkers!' (Hiermee bedoelde ze de golven).

Omdat Rebecca gisteren de lekkerste pizza van de wereld had gegeten zijn wij vanavond weer naar de Italiaan in Darling Harbour gegaan. Maar eerst nog even een rondje monorail. Volgens ons puur voor de toeristen gebouwd. Bij de Commonwealth Bank en de Rabobank (beiden prominent gesitueerd aan Darling Harbour) was op dat moment de vrijdagmiddagborrel aan de gang. Al meimerend liepen Hans en Alexandra verder. Toen wij weer terugliepen naar het hotel zei Rebecca: 'Pappa, als oma en opa hier nu waren konden mamma en jij nu lekker gezellig met z'n tweetjes uit eten want dan hadden jullie tenminste oppas'. Rebecca kon gedachten lezen maar opa en oma zijn hier nu eenmaal niet.

Hans had Rebecca beloofd om na aankomst in het hotel nog even te gaan zwemmen in het zwembad. Ze wil steeds zonder bandjes zwemmen alhoewel ze pas als wij weer terug zijn naar zwemles gaat. Op een moment horde Hans blub blub blub. Hans vroeg aan Rebecca wat er gebeurde. En weer zo'n leuke uitspraak van Rebecca: 'Stom stom, ik had mijn b.k open laten staan toen in onder water ging.'