ossies.reismee.nl

Zaterdag..........De Trouwdag!!!

Een erg warme dag!! Ja dit wilden wij! Volgens onze Aussie vrienden uit Sydney die wij hebben leren kennen in NZ en waarbij wij morgen gaan BBQ-en was vandaag tot nu toe de heetste dag van de zomer. Wij hebben de ferry genomen naar Manly en zijn daar naar de surfbeach gegaan. Erg krachtige golven en Rebecca had erg veel moeite om haar body board te bedwingen. Maar Hans vond het des te leuker, hij kwam al stuiterend vertellen dat hij het zooooooooooooo gaaf vond op het bodyboard!!!! Vanaf de ferry terug hadden wij een schitterend uitzicht op het Operahouse en de Harbour Bridge. Nog even door The Rocks gelopen. Blijkbaar is zaterdag hier De Trouwdag. Wij hebben vijf bruidsparen gezien die of net getrouwd waren, of die bezig waren met trouwen of nog moesten trouwen. De stretcht limo's, Rollces en de oldtimers met bruidsparen reden af en aan. Toch leuk om te weten dat ene Quincy met Simon getrouwd is. Alexandra kon het niet laten om een stukje van de ceremonie van dit stel (in korte broek en top: leuk voor de foto's) bij te wonen.

Sydney is een GEWELDIGE stad!!!! Op zaterdag lijkt het net een dorp, lekker rustig en door de week is het lekker hectisch. Er gebeurt van alles maar alles gaat ook relaxed. Wij hebben nog geen gestreste personen voorbij zien lopen. Ja het is echt: No worries mate! Sydney staat hoog in de top 10 van meest ideale steden om in te wonen. Zürich staat ook hoog op deze list alsmede Vancouver. Als wij tussen deze steden zouden moeten kiezen dan gaan wij voor Sydney!

Wilco, Audrey, Fiene en .......

Toen ik de titel las, dacht ik even dat jullie zijn getrouwd in Sydney. De romantiek hangt in ieder geval in de lucht. Geniet van jullie avontuur. De verhalen en de foto's zijn fantastisch.
Het leven in het koude winterse Nederland gaat gewoon door. Nog een nieuwtje, maar misschien hebben jullie het al vernomen: Audrey is zwanger en wij verwachten 21 juni een broertje of zusje voor Fiene.

Nog veel plezier en geniet van de tijd samen als gezinnetje.

Wilco, Audrey, Fiene en ....