BBQ bij de Aussies
Vandaag zeker 10 graden minder warm dan gisteren, maar nog steeds comfortabel boven de 25 graden. Wij zijn naar Paddy's Market gegaan. Een markt in het centrum waar met name spullen uit China worden aangeboden. Dus wij er hebben diverse T-shirts en sweaters en jurkjes voor de meisjes gekocht. Daarna een rondje gelopen door China Town en daar hebben wij een heerlijke chocoladetaart (Schwarzwalder Kirsch Torte: sinds wanneer is dit een Chinese specialiteit?) meegenomen voor onze hosts van vanmiddag. In het hotel hebben wij de meiden op bed gelegd want ze waren niet te genieten. Drie lange achter elkaar eist ook op vakantie zijn tol. Zelf waren wij ook niet echt gezellig dus hebben wij de wekker gezet en zijn wij ook in bed gekropen voor twee uurtjes.
Tot op heden hebben wij nog geen enkele persoon op UGG(ly) boots gesignaleerd. Wij hebben het idee dat de Aussies ze zelf te lelijk vonden, een goede marketingcampagne erop los hebben gelaten en de vervolgens vliegensvlug hebben geëxporteerd.
's Middags stond Michael stipt op tijd met zijn grote glimmende 4x4 bij ons hotel voor de deur. Vanaf het begin af aan één en al gezelligheid. Michael en Michelle hebben een mooi groot huis in de suburbs van Sydney. De meiden gingen snel met hun twee dochters en zoontje het zwembad in en wij gingen aan de wijn met hapjes. Ook de moeder van Michelle was erbij en een goede vriend van hun, Brandon, die een paar maanden in hun huis verbleef. De BBQ was erg goed en pas toen de meiden echt hun ogen niet meer open konden houden heeft Michael ons naar huis bracht. Een zeer geslaagde avond bij echte Aussies thuis. De plannen om naar Sydney te verhuizen (haha) zijn maar even in de ijskast gezet, de huizen zijn zo duur, daar is Amsterdam nog goedkoop bij....niet dat wij daar willen wonen.
's Nachts konden Alexandra en Hans niet slapen omdat ze steeds maar weer in het Engels bezig waren in hun hoofd. Waar zo'n buitenlands avontuur al niet goed voor is...